Sloten/Kofferbakken

Type Sloten/kofferbakken vanaf 750kg tot en met 9tons

Deze kofferbakken zijn standaard uitgerust met interne versterking, een mes in Full Hardox, gewenste ophanging en standaard versterking aan ophanging. ‘koker’ Onder ophanging is versterkt uitgevoerd.

Type Slotenbakken vanaf 10tons tot en met 50tons

Standaard uitgerust met mes in Full Hardox. Versterking aan de ophanging alsook zijn de ‘oren’ versterkt uitgevoerd, standaard slijtdelen aan onderkant van de bakwand. De ‘koker’ onder de ophanging is extra versterkt uitgevoerd, alsook de verdere bakvorm.


Tiltrotator bak

Deze bak is speciaal ontworpen voor gebruik aan tiltrotator. Omwille van de speciale vorm en hoeken, die 2x naar binnen komen is deze ideaal voor te werken tegen gevel of dergelijke meer, waardoor ‘uitdraaien’ mogelijk wordt gemaakt. Standaard voorzien van alle voordelen net als andere L.S. Koffer/slotenbakken.


Banaanbakken

Onze banaanbakken zijn voorzien van een groter mes, dit ook in Hardox. De zijwanden zijn extra dik vanaf de 5tons klasse.


Puinbakken

Er zijn 2 soorten puinbakken. Met volledig dichte zijden als ook de halfopen zijden. Deze met de halfopen zijden zijn extra versterkt. De ribben zijn ook dikker vanaf de 10tons klasse en ook voorzien van 2 extra verbindingsdelen.


Dieplepels

Type 2 is geschikt voor de kranen van de 10tons tot en met 50tons klasse. Hierbij heb je de nodige versterkingen, net zoals bij de andere bakken vanaf 10tons. De bakken zijn mede ook voorzien van hoekprofielen onderaan de ophanging.

!!Voor kranen vanaf 19tons tot en met 50tons hebben we ook heavy duty dieplepels!!


Rippers en Multi-Rippers

Bij elke ripper vanaf 750kg-50tons kranen werken wij met het CAT J type afneembaar. Tot 10tons werken wij met hoogwaardig staal voor de multi rippers. Vanaf 10tons zijn de multi-rippers uitgerust met Hardox verbinding's delen om de extra sterkte te behouden.

Multi-Rippers

Multi-Ripper incl. klem.

Hydraulisch bedienbaar met 2 cilinders. Eigen productie.

Rippertand


Grachtenbakken

Onze grachtenbakken zijn gemaakt om met een hoge productiviteit en rendement grachten, beken en kanalen te kunnen kuisen. Ze zijn beschikbaar vanaf 1,0 - 4,5 meter breedte.


V-profiel bakken

L.S. V-profielbakken zijn beschikbaar in alle soorten breedtes en graden. Standaard werken wij met 45 en 60 graden.


Palletvorken

L.S. Palletvorken gemaakt voor allerlei gebruik en toepassingen.


Voor andere benodigdheden kan u ook steeds bij ons terecht.

Aanlasoren, TWIN in verschillende categorieën, volledige kop platen, messenstaal, voorzetmessen, slijt ‘latten’, baktanden, lasthaken.

Dit alles in zowel hoogwaardig staal (HB 400 en 500), als Full Hardox bij ons te krijgen.